Quick fix

Quick Fix radionice uče polaznike kako se trenutačno osloboditi negativnih posljedica izloženosti stresnim situacijma

Briga o vlastitim zaposlenicima, kao i o klijentima, zapravo je briga o uspješnom poslovanju, a mi se nadamo i vjerujemo da će aktivna briga o zdravlju postati dio kulture poslovanja u Hrvatskoj.

Struktura:

Stres je jedan od najčešćih uzročnika kardiovaskularnih bolesti i imunoloških poremećaja, a općenito ima izrazito negativan utjecaj na kvalitetu života.

Quick Fix radionice pružaju trenutno olakšanje od svakodnevnog stresa i svakom polazniku daju alat za ublažavanje posljedica izloženosti stresu. Uz to, ciljanom tehnikom samomasaže uči polaznike kako se vratiti u ravnotežu. 
Radionice se održavaju ujutro, kako bi vaši zaposlenici mogli započeti dan umjerenim i osviještenim vježbanjem, kako bi se mogli kvalitetno pripremiti za naporan predstojeći radni dan. Quick Fix radionice mogu se održavati i nakon dana prepunog sastanaka, kada ćemo stvoriti ugodnu i smirujuću atmosferu u kojoj se lako opustiti, uz učenje novih tehnika ili produbiljivanja već postojećeg znanja.
Bez obzira na prethodno iskustvo ili kondiciju polaznika, vježbe su osmišljene tako da svakom polazniku budu izazovne, ali ne i iscrpljujuće, a ujedno i prilagođene dobu dana kada se izvode.

Ciljevi:

  • osvijestiti uzroke zakočenja/bolnih mjesta uslijed dugotrajnog sjedenja i izloženosti stresu
  • usvojiti praktične i efikasne vještine te dobiti inspiraciju za njihovo svakodnevno korištenje
  • izaći iz rutine, povezati se s kolegama i suradnicima za nov i opušten način

Trajanje:

45 - 60 min

Broj sudionika:

max. 15

Cijena:

Na upit

Kontakt