Gradovi

Provjerite kojim se gradskim putevima kreću naše trkaće rute, o kojim gradovima je riječ i što sve možete uloviti okom trčećim korakom.

Što je Culturrun - Sightrunning Croatia?

Culturrun - Sightrunning Croatia je najaktivniji i najzdraviji način razgledavanja grada- trčeći. Dok s trenerom trčite gradskim ulicama i parkovima, na najbolji način upijate kulturu i hvatate ritam života grada.

Doznat ćete gdje se skrivaju najbolji restorani, gdje se odlično zabavlja i kako doista žive lokalci… Bez previše riječi, u tempu prilagođenom svakoj vrsti trkača. Uz stručno vodstvo trenera trčanja otkrit ćete skrivene uličice, prečace, iznenađujuće vidikovce, a trčeći off road stazama doznat ćete neočekivano mnogo o pravom licu i ljepotama grada.

Jeste li jutarnji trkač? Rezervirate tada ranojutarnji Culturrun i udahnite svjež zrak pospanog grada.

Vi ste večernji trkač? Trčite s nama kad se grad opušta i vjetrić počinje rastjerivati žegu.

Mislite da niste u formi? Skratit ćemo rutu i prilagodit se vašem ritmu!

Trčanje kroz grad toliko am se svidjelo da želite trčati opet i opet ? I na to smo mislili! Osmislili smo nekoliko različitih trkaćih ruta sa uzbudljivim lokacijama i neočekivanim zelenim oazama.

Često postavljena pitanja

Gdje se sastajemo? Je li potrebno rezervirati rutu? Je li se otkazuje ruta u slučaju kiše ili snijega?
Više

Uvjeti poslovanja

Molimo vas, pročitajte uvjete poslovanja i sudjelovanja u Cullturrun aktivnostima, kako biste na vrijeme bili upoznati sa svim uvjetima i pravilima učestvovanja.
Više