Često postavljena pitanja

Ako nas nešto želite pitati, rado ćemo s vama porazgovarati.

Što je naš cilj?
Kao prvo i najvažnije, želimo pomoći prepoznavanju hrvatske street art scene i njenom pozicioniranju u kontekstu svjetske street art scene. Hrvatska street art scena u najmanju ruku može se smatrati jednako vrijednom kao i ona u većim europskim gradovima.
Želimo poduprijeti umjetnički razvoj domaćih umjetnika i pomoći im kako u domaćoj, tako i u međunarodnoj promociji, i to kroz rad udruge koja će se djelomično financirati od samih street art tura.

Zašto naplaćujemo vođenje street art tura? 
Vođenje street art tura naplaćujemo iz nekoliko razloga. Želimo platiti vrijeme i znanje ljudi koji sudjeluju u projektu, bilo da su vodiči koji dobro poznaju lokalnu umjetničku scenu ili sami (manje ili više afirmirani) umjetnici kojima na ovaj način želimo omogućiti dodatni izvor zarade, kako bi mogli nastaviti ulagati u svoj rad i radne materijale. 
Mi ćemo njihov rad uvijek nastojati promovirati putem naše web stranice i kanala društvenih mreža. 
Također, u tijeku je izrada street art vodiča koji će poslužiti kao točan izvor informacija o hrvatskoj street art sceni. 

Želimo neprekidno podupirati razvoj lokalne umjetničke street art scene i umjetnika te pomoći s lokalnom i međunarodnom promocijom radova hrvatskih street art umjetnika. 

Što je uključeno u cijenu ulaznice? 

  • vođena tura
  • džepni street art vodič
  • osvježenje 
  • najam bicikla