Priča mi se priča

Božićno pričanje bajki kao interaktivna i audiovizualna čarolija

Sjajna glumačka postava četvero poznatih glumačkih lica koje čine kazališnu družinu 'Poco Loco' ispričat će Vam poznatu ili manje poznatu bajku kako je dosada sigurno niste čuli. Uz 'žive ilustracije', odnosno slike projicirane na zidu uz pratnju glazbe instrumenta  djeca povezuju sadržaj s određenom audio-vizualnom senzacijom i dobivaju priliku upoznati različita glazbala na sceni.

Pripovjedanje bajke započinje nakon glazbenog uvoda u atmosferu priče. Na sceni je jedan pripovjedač i troje glumaca koji igraju likove bajke. Bajku prate pokretne slike na zidu koje se projiciraju na izvođače i na bijelu bpovršinu iza njih, a pojačano efektima  kao što su kapanje boje, strujanje vode, plutanje piljevine, «leteći» zmajevi, vještice , dvorci koji nastaju. Ovi audio- vizualni efekti naglašavaju radnju i bajkovitu atmosferu.Tijekom priče, izvođači pronalaze mjesta u priči koja su primjerena za interakciju s djecom. Svaka priča završava ponavljanjem songa osmišljenog za pojedinu priču, kojeg djeca pjevaju s izvođačima.

Bajke koje Vam nudimo u sklopu božićne audiovizualne čarolije su klasici Mačak u čizmama, Snježna Kraljica, Snjeguljica i Ružno pače. 

U bajkama sudjeluje 4-6 izvođača ( glumci, glazbenici i likovno vizualna umjetnica). Trajanje svake bajke prilagođeno je dječjoj pažnji (30 minuta).
Glumci predstave su poznata lica dječjih emisija – Dunja Fajdić iz Školskog sata, Dean Krivačić i Zrinka Kušević iz TV vrtića, tv i kazališni glumci poput Maje Katić, argentinska režiserka Renata Carola Gatica...

Za izbor priče i dogovor oko termina slobodno nam se obratite.
Na kraju bajke stići će i željno očekivani  Djed Božićnjak koji će djeci podijeliti božićne darove.

Prema želji klijenata ovaj audio vizualni spektakl možemo održati u prostorijama tvrtke klijenta ili u nekim od dvorana u ponudi.
Cijena predstave ovisi o broju djece, terminu, održava li se predstava u prostorijama tvrtke ili u iznajmljenom prostoru, dodatnoj tehnici.
Za detaljniju financijsku ponudu molimo da nas kontaktirate.
Minuta dvije d.o.o.

Kontakt