Snow%20is%20falling

Kad će više taj snijeg?

Dragi klijenti koji su prošle godine uživali u jednoj od navedenih bajki mogu izabrati neku drugu bajku ili sasvim novu interaktivnu božićnu priču 'KAD ĆE VIŠE TAJ SNIJEG?' autora predstave 'Laboratorij zabave'.

Mali medo nikada nije doživio čaroliju Božića -  jer ga uvijek prespava. Muči ga što nikada nije vidio Djeda Božićnjaka a nije ni dobio svoj božićni poklon. Zahvaljujući najboljim prijateljima vjeverici i zecu, čuda su moguća, a naravno i uz malu pomoć i samog Djeda Božičnjaka. 
Hoće li upravo s vama naš medo dočekati svoj prvi Božić i vidjeti Djeda Božićnjaka? A još i da nam padne snijeg...

Predstava obiluje humorom i efektima iznenađenja a otkrit ćemo Vam samo to da će na kraju predstave padati pravi pravcati snijeg. Predstava je namjenjena djeci od 2 – 12 godina ali i roditeljima u publici. Na kraju predstave Djed Božićnjak će podijeliti djeci darove.

Prema želji klijenata sve predstave možemo održati u prostorijama tvrtke klijenta ili u nekoj od dvorana u ponudi. Cijena predstave ovisi o broju djece, terminu, održava li se predstava u prostorijama tvrtke ili u iznajmljenom prostoru, dodatnoj tehnici. Za detaljniju financijsku ponudu molimo da nas kontaktirate.